Παραλαβή πακέτου συμμετοχής TrailRace 2017 και ειδικά προνόμια για όλους τους συμμετέχοντες

Όλοι οι δηλωμένοι δρομείς του Alpamayo TrailRace 25k Original και 7k Entry, μπορούν να παραλάβουν το Chip χρονομέτρησης και τον αριθμό τους από το νέο αυτόματο σύστημα διανομής στο κατάστημα Alpamayo Pro (Χαριλάου Τρικούπη 6-10, 10679 ΑΘΗΝΑ, Εμπορικό κέντρο ATRIUM) από την Τρίτη 03/10/2017 μέχρι και την Παρασκευή 6/10/2017.

Για την παραλαβή θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας τον προσωπικό αριθμητικό κωδικό που σας έχει σταλεί με ξεχωριστό email ή τον βρίσκετε και στην καρτέλα σας όπως αυτή παρουσιάζεται στο Link που είχατε λάβει κατά την εγγραφή.

Οι αθλητές που θα παραλάβουν αριθμό συμμετοχής και chip χρονομέτρησης από το ALPAMAYO PRO κερδίζουν 20% επιτόπου έκπτωση σε όλα τα νέα προϊόντα τρεξίματος των εταιρειών Nike, Gore Running Wear, Saucony, The North Face, La sportiva, BV Sport, RaidLight, Camelbak.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για την ημέρα παραλαβής.

Ειδικά για oι συμμετέχοντες στο TrailRace 25k Relays θα μπορούν να παραλάβουν από Πέμπτη 5/10/2017 και μετά από το προσωπικό του καταστήματος

Για όσους δεν μπορέσουν να παραλάβουν από το κατάστημα, ισχύει και το χρονοδιάγραμμα διανομής που έχει ανακοινωθεί στο web site του αγώνα για το το πρωί πριν την εκκίνηση.